Селена Гомес е в България. Истерия сред феновете.

2012-05-07 17:55:00
Селена Гомес е в България. Истерия сред феновете.
Снимка: Reuters

Изгряваща звезда на музикалната поп сцена - актрисата Селена Гомес, се появи за минути в центъра на София за радост на нейни фенки.

 

Обградена от бодигардове, 19-годишната американка раздаде автографи на свои фенки.

 

 

В момента, в който екипа й забеляза минувачи с фотоапарати и телефони, охраната буквално я избута обратно в чакащия джип и изчезна в неизвестна посока, посочват от "Булфото".

 

Гомес пристигна преди няколко дни в България заедно с кинолегендата Джон Войт.

 

Поводът за гостуването е участието им във филма "Бягството". Селена Гомес влиза в един от главните образи, като роля в продукцията има и актьорът Итън Хоук. Той изиграе световен шампион по автомобилизъм.

 

Още любопитни новини четете в Dnes.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Silver_flower
преди 12 години

Не разбирам какво толкова казах. Виж какво, билийбърка ли си, не знам каква си ли си там, по-добре спри да спориш. Статията е стара, какво ровиш пак вътре омг... Ако си мислиш, че ще търпя да ме обиждат, не си познала, нито ти, нито който и да е от този сайт. Това, че отстоявах мнението си и се опитах да се защитя (както правиш ти сега с обиди на всичкото отгоре) не е нещо, от което трябва да правиш спор. Спазвай малко бон тона, не ми е приятно да споря с който и да е, макар че точно в тази статия ми се наложи все заради момичета като теб. Няма смисъл да се караме за някакви си американци, за бога, та те не са ни никакви, някакви богаташи, на които въобще не им и пука за нас, така че се надявам това да бъде последния ми коментар под тази статия, просто ми беше омръзнало вече да се занимавам. Хайде, със здраве, няма да се хвърля да те обиждам нахалос както ти мен. ;))))

elinanacheva
преди 12 години

абе silver_flower ти добре ли си с главата? много сериозно те питам... кфо те нараняваме? оо боже, аз пък съм на 14 и имам хубави оценки и говоря 4 езика и това на кой му пука? не мога да разбера за какво точно ни разказваш за твоите оценки и живот и как от 7 годишна те дразнят некви си там ... какво общо има с темата? да те съжаляваме ли искаш ? не мога да разбера, честно.. божеее кфи хора има по света

dreamwalker
преди 12 години

Ех, дечица... Няма ли да престанете вече? ;]] Голяма работа, че била казала в някакво си интервю "това място". Стига сте преувеличавали, че ставате банални. Гледах видеото... много мило се държи момичето. Какво повече искате?

Silver_flower
преди 12 години

Ама аз да не съм казала, че не я харесвам, че ме дразни?! Бях писала в коментра под друга статия в сайта, че си пее хубаво момичето, айде моля ти се не преувеличавай. Очакваш да не се обидя, че не знае къде е България ли? Ами, няма как. И най-голямата й фенка да бях, пак щях да се засегна. Е, добре де, излъгах малко, харесвам я, но не съм й голяма фенка, просто е хубава и хубаво пее, но както каза братовчед ми (на 18): "Много харесвах Селена, но като я гледах в онова видео обръщение, как ни произнася името - все едно сме животни!" Не, не си измислям, само цитирам. И да, глупаво беше да й пиша коментар, но дали има и 10 човека, които са го видели в фб - надали. Не знам какво мислите за мен, е, сигурно е много лошо, но вие губите. Написах, че съм отличничка, защото е така, не съм зубърка, е, може да нямам само шестици, но съм си доволна. Както казах, не съм филолог, не мога да се изразявам идеално, но за бога, САМО НА 13 СЪМ! Какво сте се заредили един подир друг да ме критикувате, аз съм чувствителна и всяка ваша обида ме наранява. Не ми пука, че сме в виртуален форум, не искам да стоя като аутсайдър просто защото не одобрявате личното ми мнение. Затова се опитвам всячески да се защитя, в училище вече 7 години губя битката срещу онези, които са ме наранявали или ядосвали, ако се проваля в един обикновен сайт в интернет, какво остава в живота... И какво съм я обидила Селена, простто не разбирам. Да съм казала нещо срещу нея? Просто ме обижда това, че не знае къде е родината ми, всеки нормален човек, ще се засегне, хайде моля ви се, имаше други, които по-лошо се изказаха за нея, но с тях не спорите, нали, не им натяквате, че са *** или хейтъри. Вярно, може и да не беше добра идея да й пиша онзи коментар, но тя пък точно него ли ще види, а и да го види - какво, това мисля - това пиша. Казах й, дано да си прекара чудесно тук, КАКВО СЪМ Я ОБИДИЛА, тя обижда мен с онова видео... Загубен казус е споря с вас... няма да ме разберете, цъкате на всичките ми коментари минуси, слава богу има и хора, които ме подкрепят. Не искам да влизам в конфликти, защото не се знае кога ще ми потрябва помощ от тези хора във форума, и не искам да водя безсмислени спорове. Не се хваля за успеха си, просто като на човек му кажат, че е ***, че пише безсмислени коментари и, че се държи детински, извинявайте много, но трябваше да се защитя - нито съм излъгала, нито нищо. :)

Brook
преди 12 години

И в прочие да уточня ако кажеш че съм и маниакална фенка и прочие не съм и толкова запалена фенка,но и симпатизирам изглежда мило и естествено момиче поне по това което виждам оставам с такова впечетление за нея.

Brook
преди 12 години

Наистина както казах някъде това е повод за хората които не я харесват да почват да я обиждат по един или друг начин.Миличка не се обиждай но според мен не си никаква патриотка или нещо такова не си чувствителна че да се засегнеш примерно от това да не знае селена къде се намираме а просто не я харесваш и си намираш причини да я обидиш ,,злепоставиш и да я изкараш глупава.А и не е хубаво да се изтъкваш так аахората сами трябва да те преченят каква си защото хората остават като те слушат как говориш с доста лошо впечетление за теб както казват скромноста краси човека като си видяла че някой те е обидил какво ти пука зо бога това е вирутулано никога няма да видиш тези хора а и всеки има право да мисли какво си иска.Относно грубо изазежение имаше клип и не видях Селена да се държа надменно или пренабрежително може би да ти се е сторила така тъй като тя беше доста уморена все пак полета не е никак кратък и е нормално.Братовчедка ти може малко да е преуличила или наистина да се е засегнала от нещо тъй като си е мечтала и е имала по-големи очаквания от идването на Селена тук децата са чувствително и разбират нещата погрешно което е нормално.Така цвете какво и има на дрехите смисъл как искаш да дойде с официално рокля моля ти се най-нормално и е облеклото.Освен това как искаш да напише нещо което не го мисли помисли малко бе момиче тя не е видяла нищо още и навярно няма да може да разгледа добре неща тъй като е заета как очакваш да лъже само и само за да се подмазе или да подържа някакъв измислен образ без да е видяла как очакваш да каже каквото и да е.И извинявай но ти въобще знаеш ли на значението на думата патриот е това което правиш не е определено патриотическо а излагащо излагаш най-вече себе си и българия не мога да повярвам че си напишала токова нещо.За какво да завиждат да питам виждала ли си я навярвам доста грешно подбрано изречение си направила сякаш се фукаш или се опитваш нещо ужасно нелепо да направиш въздържай се малко де не знам защо се водят такива безмислени спорове наистина ама твоето държание е наистина доста детинско наистина не влагам лоша мисъл в това просто ти давам приятелски съвет че това което правиш не е правилно разбирам че не я харесваш ама пък чак пък толкоз.Като се замисля че и аз глупаво риагирах като видях това видио където се разбираше че не знае и грам за България но съм по-чувствителна натура какво да направя приемам нещата доста навътре и си мисля все най-лошото дори и да е жега или прочие но при теб не е чувствителност а оренно различно нещо.И аджеба защо ни го каза че си отличничка кой го интересува това оценките не са мерило за това колко е умен човека каква класа ,знания ,познания и прочие има човек може да зубри за момента да си научи урока за да го изпитата и да получи 6 и срлед това да забрави това че имаш 6 не означава че имаш обща култура при теб може и да не е така показваш познания но ти говоря по принцип.И най-мразя хора които парадират с неща повярвай ми ужасно грозно изглежда.

elinanacheva
преди 12 години

silver_flower ооо боже най-добрата в класа...кфо искаш да ти ръкопляскаме ли ?? и добре като си толкова грамотна и любезна защо обиждаш селена?? оф хора тя си е нормално момиче като нас с разликата че тя е имала късмета да стане една от най- обичаните личности за момента. Даже мога да кажа че е най-натурална и обикновена личност, имам предвид че не се гримира и облича като други известни и не се хвали с парите си нито си купува най скъпите неща, на едни награди е била с рокля за 23 долара....и как да не е любезна? излязла е да поздрави феновете когато не са и разрешавали да слезе, и винаги когато може прегръща и говори с феновете си ...незнам какво толко имате против нея ... и ти silver_flower където и да отиде селена никога не пише нищо за държавите защо точно за българия трябва да напише???

Silver_flower
преди 12 години

Ми браво bloodymirror, като се смяташ за по-умна от мен, напиши нещо по-смислено от мен де, ха. Била съм прекалена патриотка - няма нищо лошо в това. И аз да не съм казала, че искам да пише роман, хах, пълни ГЛУПОСТИ приказваш, просто едно маалко статусче или снимка да качи. Може и да го направи, откъде да я знам, нито съм й фенка, че да ме интересува. ***... момиче, нещо се бъркаш, ама мноого. Нито ме познаваш, че да казваш каква съм, нито нищо. Сега ти е "паднало ченето" от четене на ИСТИНАТА, която така и не можеш да съзреш, така ще ти падне и ако видиш бележника ми. Аз съм една от най-силните в нашия клас, НИКОГА не са ми казвали, че съм ***, и то хора, които познавам, даже и неприятелите ми, ти откъде се измъкна тука да ме критикуваш?! Писна ми да споря в тоя сайт бе... :х нямам вече думи... На 13 съм, ти какво искаш да й напиша на Селена, като другите дето пишат "Ооооо, Селена, аз съм най-големия ти фен, мнооого те обичам" и тем подобни лиготии, които й ги пишат на страницата ли? Тя сама си е признала, че не знае къде е България, ха, сега вземи изкарай още малко мен виновна. *** и безсмислен бил... ами хубаво, щом казваш. И вие тук, които сте ми цъкнали минуса на предишните коментари: МЕРСИ, ЧЕ СЕ ПОКАЗАХТЕ ПО-УМНИ ОТ МЕН, ТО Е МНОГО ЛЕСНО ДА ЦЪКНЕШ МИНУСА, ПО-ТРУДНО Е ДА СЕ ПРЕСТРАШИШ ДА ИЗКАЖЕШ МНЕНИЕТО СИ! АЗ ГО НАПРАВИХ, А ОТНОСНО НАЧИНА, ПО КОЙТО СЪМ ГО НАПИСАЛА - НЕ СЪМ ФИЛОЛОГ, КАКВО ОЧАКВАТЕ!!! :ХХ И между другото тези неща, които изброих, наистина са БГ изобретения, да не забравим и компютъра, това, че сме сред няколкото държави в света, които произвеждат храна за космонавтите. Дотук с хвалбите за родината, че ще ме обвините пак, че съм патриотка. Не обичам да споря по принцип, сдържано и срамежливо момиче съм, но понякога не мога да се сдържа, някои хора просто могат да ме изкарат от релси и да избухна. Съжалявам, ако съм обидила някого, но така стоят нещата СПОРЕД МЕН просто и това е. Всеки си има гледна точка, но това не означава да влизаме в конфликти с всеки, с различно от нашето мнение. ;)

bloodymirror
преди 12 години

Silver_flower,или си *** на степен или си някой пубер,нямаш никаква представа за каквото и да било..осъзнаваш ли изобщо какви простотии написа,Селена ще дойде и щом стъпи на българска земя (ТА КОЙ ЗАБОГА В ЦЕЛИЯ СВЯТ НЕ ЗНАЕ ЗА БЪЛГАРИЯ :О) ще напише цял роман за нея колко е възхитена от разкошната страна и т.н,къде живееш,слез на земята моля те.Пък и не си сигурна дали след престоя й тук няма да каже впечатленията си за България. Направо докато четох изключително тъпият и безсмилен коментар,ченето ми падна!

ashli
преди 12 години

Никъде не видях грубо отношение, и не бяха 15-20 дечица, а много повече . Такава злоба само в България има :x ;x

frozendeath
преди 12 години

Silver_flower, каква патриотичност те гони бе......

Silver_flower
преди 12 години

Гледах клипчето - ОК, Селена се държи добре, но защо не се сети така мааалко от малко да качи нещо в ФБ, да напише, че е в България, една разкошна страна (не и държава :х), да качи малко снимки, едно хубаво да ни завидят съседите ни (е, то пък голяма гордост, че Селена е дошла, но все пак). Не знам някой от вас сети ли се да постне коментарче в официалната й страница в ФБ, ей така, да покаже патриотичност. Ето го моя (сори ако имам граматични грешки :Х : "Selena is in MY COUNTRY BULGARIA NOWWWW! I guess many of you are jealous :D But I will not see her anyway, because she's at Sofia now. If you don't believe me, watch this video or search for similar to it http://***.youtube.com/watch?v=ZzyHqOXviCA :) Heyy Selena, hope you'll have a great time in my wonderful country... but you haven't heard it's name before coming!!! :/" Lucho +1, прав си :DDD Селена и Бийбър са най-коментираните статии за днес :о

Lucho
преди 12 години

Пази боже, сега и оня *ераст бийбър да домъкнат от някъде, съвсем ще пропадне тази държава...

bloodymirror
преди 12 години

*** zlobnite i negativni hora..napravo ne vi zavijdam kak jiveete :{ kude vidqhte grubo da se durji pregrushtashe vsi4ki i se razpisa na dostatu4no mnogo deca,mojela e i izobshto da ne sleze ot kolata si,tq ne e trugnala iz sofiq za da razpishe avtografi na vseki koito poiska,a po rabota..i da ste 4uvali za prava,kogato otiva v druga strana edna zvezda se snima nai-mn 1-2 puti,za da ne i prodavat snimkite ili da ne se zloupotrebqva...ograni4eni hora beee :X

Sarafina
преди 12 години

http://***.youtube.com/watch?v=ZzyHqOXviCA

Djenka
преди 12 години

яя може ли някой да даде клип? :DD

mrankoniiii
преди 12 години

Братовчедка ми я е видяла и до колкото разбрах е била по анцунг и джапанки . Държала се е много групо дала е 13 - 14 автограха и се е прибрала не е давало на никой да снима

miss_swaggy
преди 12 години

Ква истерия бе, аз гледах клипа и имаше 15 -20 дечица,които искаха автограф , но никой не е викал или нещо такова , дори не изглеждаха развълнувани !:Д:Д

musS
преди 12 години

аз не разбрах защо не е искала да се снима с феновете си и една ли не им се ядосвала, че искат да се снимат с нея..

vilityyy979
преди 12 години

голяма работа като е тука .. дори не може да произнесе "България " на едно интервю...

Silver_flower
преди 12 години

RedArmy, подкрепям! То почти не остана какво да кажа аз, ти го изчерпи :) Е така си е де... вие какво сте очаквали, то едно е в видеоклиповете, друго е като е сред вас. Не пее лошо, но някои са просто подивели по тая Селена: Селена та Селена, Бийбъри, Бойлери и всякакви тем подобни, от нищо и никакви хлапетии с вашето идолизиране ги превърнахте в голямата работа и сега няма как, вече вирват нослето. Не била и чувала за България, а вие тука сте в "истерия", хаха, големи кумири си имате, няма що. Ами киселото мляко и розовото масло откъде са, а? Ами хапчето "анти-бебе"? Как ще пие иначе противозачатъчни, а? Това не означава, че не бива да имате певци, които харесвате, че то кой няма, но не и да сте луди по тях, да следите постоянно какво става с тях.

RedArmy
преди 12 години

Въобще не съм й следил изявите на въпросната "принцеска", но естествено, че ше се държи нагло и надуто. Това е заради вас, защото й се кланяте. Да не говорим колко е и американка с тая фамилия Гомез. Тая е някъдето от дебрите на Мексико май. Пази, Боже, сляпо да прогледа. Но самочувствието й ще расте докато има кой да й го вдига. Тая *** нали беше казала, че дори не е чувала за такава държава България.. Защо тогава не я посрещнахте с домати и миниумки, а й излизахте ***? Това ли са ви идолите бе, на тези ли подражавате.

summerxtime
преди 12 години

Една приятелка от София я видяла. Тя и е фенка от 5 години и каза,че нямало по самовлюбено и грубо същество. :/

li0n
преди 12 години

DarthLord е прав. Разни фасони правила, мусила се.. Самочувствието е на лице!

DarthLord
преди 12 години

Малее, как извъртате.. Гомез е била доста груба с феновете си днес, в София..

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия